UK M.A.C. homepage in English
English
germany-flag
Deutsch
france-flag
Francais
nethland-flag.
Nederlands
Spanish-Flag
Espanol
Greek-Flag
Ellenika
italiano
Italiano
Η ρομαντική ατμόσφαιρα της Μυκόνου και οι φυσικές της ομορφιές προσελκύουν πολλά ζευγάρια για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους σε συδνυασμό με τον Μήνα του Μέλιτος.
september 2012      

Δεν είναι σύμπτωση οτι η Μύκονος έχει φιλοξενήσει τα τελευταία χρόνια μεγάλο αριθμό γάμων, ζευγαριών απο όλο τον κόσμο. Η ομορφιά, η φιλοξενία και οι αποκλειστικές υπηρεσίες που προσφέρονται στην Μύκονο την έχουν καθιερώσει σαν τον top προορισμό για γάμους (πολιτικούς ή θρησκευτικούς) αλλά και ανανέωσης όρκων.
Η Μύκονος έχει φιλοξενήσει πολλές φορές γάμους διάσημων προσωπικοτήτων από μακρινές χώρες όπως της περίφημης πριγκίπισσας Λιβάνου το 2012, την ινδική τελετή γάμου του Aditya Parekh το 2015, γιου του μεγιστάνα Ινδού τραπεζίτη Deepak Parekh, με τη συμπατριώτισσά του η οποία καλύφθηκε από πλείστα μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως και ο γάμος του 2016 - με το μοντέλο της Victoria Secret Ana Beatriz Barros με τον Αιγύπτιο επιχειρηματία Καρίμ Ελ Chiaty.

Το Mykonos Accommodation με την γνώση και την εμπειρία που έχει, αναλαμβάνει τα τελευταία χρόνια αρκετούς γάμους για γαμπρούς, νύφες και επισκέπτες που προέρχονται από πολλές χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο και τη Γερμανία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ιταλία, το Ισραήλ, Φιλιππίνες και την Αυστραλία).
 
Τα 3 ερωτήματα για να σας παρέχουμε άμεσα μια προσφορά είναι: Τι προϋπολογισμό έχετε, Ποιός θα είναι ο αριθμός παρευρισκόμενων, Και να θα είναι θρησκευτικός ή Πολιτικός Γάμος...
Το γραφείο μας εγγυάτι ότι όλα τα βήματα του σχεδιασμού ακολουθούνται με τις όσο δυνατόν καλύτερες επιλογές, βοηθώντας σας παράλληλα στο να διαλέξετε τις καλύτερες ημερομηνίες για τον γάμο, τον τόπο και την ώρα της τελετής, τον τόπο και τον τύπο του πάρτυ που θα ακολουθήσει όπως και διαμονή για το ζευγαρι και όλους τους καλεσμένους σε όποια κατηγορία ξενοδοχείων, διαμερισμάτων η Βίλλων επιθυμείτε. Τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας, απο και προς την Μύκονο, και όλες τις μεταφορές εντός του νησιού (ενικοιάσεις λεωφορείων, αυτοκινήτων κλπ) Κάθε ζευγάρι έχει την επιλογή πλεον να δημιουργήσει το δικό του ρομαντικό γάμο έτσι ακριβώς όπως το ονειρεύεται.

Το Mykonos Accommodation Center είναι ένα πλήρως εξουσιοδοτημένο ταξιδιωτικό γραφείο γενικού τουρισμού, που οργανώνει τις κρατήσεις σας για το ξενοδοχείο, την βίλλα , την μεταφορά σας στο νησί, τα ταξίδια απο και προς Μύκονο, οργανωμένες εκδρομές, ενικοιάσεις σκαφών ακι οτιδήποτε μπορεί να αναζητήσει ο επισκέπτης του νησιού μας

Το ΜΑC επίσης συνεργάζεται με επαγγελματίες συντονιστές γάμου για την καλύτερη διεκπεραίωση όλων των υπηρεσιών που απαιτούνται ως νομικά έγγραφα, ρυθμίσεις τελετής, την υποδοχή, την διακόσμηση, τις φωτογραφίες, τα βίντεο ... και πολλά περισσότερα

Το νησί παρέχει εξαιρετικές και άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες catering, εστιατόρια , φωτογράφους, κομμωτές, στυλίστες, ανθοπώλες, παραδοσιακούς μουσικοποιούς και διάφορες ακόμη υπηρεσίες που μπορούν να έρθουν απο την Αθήνα. Μπορούμε επίσης να σας παρέχουμε .
wedding wedding wedding wedding

Θρησκευτικές τελετές:

Οι Ελληνορθόδοξες τελετές γάμων μπορούν να λάβουν χώρα σε αμέτρητα παραδοσιακά και γραφικά εκκλησάκια, σε μερικα απο τα πιο όμορφα και μαγευτικά σημεία του νησιού ή σε μια απο τις 3 μεγαλύτερες εκκλησίες στην Χώρα της Μυκόνου.

Επίσης μια διαδεμόνη τελετή γάμου είναι ο πολιτικός γάμος που πραγματοποιείται στο ιστορικό κτίριο του Δημαρχείου στον Γυαλό της Μυκόνου. (Εδώ λίστα με τα απαιτούμενα νομιμα έγγραφα για πολιτικό γάμο στην Ελλάδα)
Όρκοι πίστης μεταξύ ομοφυλόφιλων επίσης μπορούν να πραγματοποιηθούν οπουδήποτε στο νησί.
wedding
Επιλογή μέρους δεξιώσεως: Μπορεί να γίνει είτε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο δίπλα απο την πισίνα, είτε σε κάποιο διάσημο εστιατόριο , σε κάποια βίλλα ή ακόμη και σε κάποια πολυτελή θαλαμηγό! Το Mykonos Accommodation Center θα σας βοηθήσει να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα βρίσκοντας την καλύτερη λύση για εσάς!

exterior-sea-view-villa6 Το M.A.C σας προτείνει μοναδικές προσφορές ανάμεσα σε 11 πολυτελή ξενοδοχεία που βρίσκονται στις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού ή μπορείτε να επιλέξετα ανάμεσα απο περισσότερα 50 άλλα ξενοδοχεία σε όλη την Μύκονο!

Μπορείτε επίσης να διαλέξετε και μεταξύ διαφορετικών τύπων καταλυμάτων αναλόγως και των τιμών που διαφέρουν απο ξενοδοχεία σε ξενοδοχείο.

Επιλογή πολυτελών σπιτιών και βίλλες με ιδιωτική πισίνα μπορείτε να βρείτε στην σελίδα μας εδώ
Airbus in Greece Aegean Airlines 
Το M.A.C. μπορεί επίσης να σας εξυπηρετήσει με κρατήσεις αεροπορικών εισητηρίων απο και προς το εσωτερικο/εξωτερικό όπως και για τα ακτοπλοοικά σας εισητήρια
air taxis
minibus  Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μέσα απο μια μεγάλη γκάμα πολυτελών αυτοκινήτων ή να κανονίσουμε την μεταφορα των καλεσμένων καθόλη την διαμονή τους στο νησί.

Βλέπε Luxury Cars & Jeeps, Limousine Rental
Mykonos online bookings

Dodge-Nitro
Σε μια τόσο σημαντική μέρα πολλές λεπτομέρειες πρέπει να τακτοποιηθούν και να σχδαστούν προσεκτικά ώστε να δώσουν στον γάμο σας την λάμψη και την μοναδικότητα που του ταιριάζει όπως: οι προσκλήσεις, τα λουλούδια, η δεξίωση, ο φωτισμός, το μενού, η τούρτα, οι φωτογράφοι, οι στυλίστες, τα δώρα για τους καλεσμένους, πυροτεχνήματα κοκ. Σε περίπτωση ενός ανοιχτού και μεγάλου σε αριθμό καλεσμένων γάμου, ένας wedding coordinator χρειάζεται οπωσδήποτε!
wedding
 wedding
wedding wedding
phebus 
Επίσης διοργανώνουμε τον μήνα του μέλιτος-honeymoon για τους νεόνυμφους με εκδρομές σε γειτονικά νησιά η ακόμη και μια πλήρη και αξέχαστη κρουαζιέρα στο Αιγαίο. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε μεταξύ απο 20 διαφορετικά σκάφη και yacht.

Ενδεικτικά μερικά απο τα πιο δημοφικλή:
Grand Banks luxury motor cruise boat,
ή το Phebus luxury "kaiki" for beach parties.
grand banks luxury motor cruiser for hire on mykonos
last updated 10/09/2016