UK M.A.C. homepage in English
English
germany-flag
Deutsch
france-flag
Francais
nethland-flag.
Nederlands
Spanish-Flag
Espanol
Greek-Flag
Ellenika

Italiano
Mykonos romantische sfeer en natuurlijke schoonheid trekt veel paren naar om op het eiland hun gelukkigste dagen van hun leven, namelijk hun trouwdag en huwelijksvakantie te vieren.
september 2012      

Het is niet per toeval dat Mykonos deze laatste jaren getuige is van opvallend veel meer huwelijken, van mensen van over de hele wereld.
De schoonheid, sfeer en wereldklasse voorzieningen maakt Mykonos een top keuze bestemming voor bruiloften en een herhaling van beloften (religieuze of burgerlijk huwelijk)
Sommige huwelijken van beroemdheden uit verre landen vonden plaats in 2011 en 2012, zoals de beroemde Nigeriaanse Prinses / Libanese bruiloft en het is spectaculair parties..also in 2012 de Indian / Dubai huwelijksceremonie die werd gedekt door de media en het huwelijk van het jaar 2016 - Victoria Secret model Ana Beatriz Barros en Eygptian Griekse zakenman Karim El Chiaty.
Mykonos Accommodation Center (MAC) met zijn uitstekende lokale kennis en ervaring is erin geslaagd de afgelopen jaren verschillende een groot aantal middelgrote en kleine bruiloften uit te richten met bruid, echtgenoot en gasten afkomstig uit verschillende landen (Verenigd Koninkrijk, België en Duitsland, Nieuw-Zeeland, Italië, Israël, de Filippijnen en Australië)
De 3 grote vragen: Wat is het budget ?, Aantal gasten? Religieuze of burgerlijke ceremonie?

Het agentschap zal ervoor zorgen dat alle stappen van het planningsproces goed worden gevolgd met onze beste suggesties, (de grote 3 vragen: wat is het budget, wie komt er, wie is verantwoordelijk voor de planning?) En MAC zal met U plannen: de beste datum voor de bruiloft, plaats en aard van bruiloft ceremonie, ligging van het huwelijksfeest, villa & hotel accommodatie voor het paar, familie en vrienden, reisplanning naar en van het eiland Mykonos, plus alle nodige logistiek op het eiland (auto & bus verhuur, transfer van groepen ...) Elk koppel krijgt de kans om hun exclusieve, romantische bruiloft in te richten volgens hun eigen stijl en smaak.

De Mykonos Accommodation Center is een volledig erkende toerisme & reisbureau die uw hotel & villa reserveringen organizeert, zowels als het vervoer op het eiland, de reis naar Mykonos, uitstapjes en boot trips voor gasten en familie uitstapjes en veel meer.

MAC werkt nu samen met een professionele weddingplanner op het eiland gelegen, die alle benodigde diensten coordineert zoals de juridische documenten, regelingen voor de ceremonie, receptie & feestlocatie, decoratie, schoonheid van de bruid, fotografie & video van het huwelijk en meer.

Het eiland biedt meerdere uitstekende professionelen bedrijven zoals banket cateraars, eerste klas restaurants, fotografen, kappers, stylisten, bloemisten en decorateurs, traditionele lokale muzikanten, of een aantal van deze diensten kunnen ook natuurlijk overgebracht worden vanuit Athene .. We kunnen voor een persoonlijke bruiloft coördinator zorgen die de hele planning goed volgt en U een persoonlijk tintje helpt.
wedding wedding wedding wedding
Religieuze ceremonies: een doop certificaat is vereist voor een katholieke of Grieks-orthodoxe ceremonie. (Officieel gestempeld en vertaald in het Grieks).

Religous Griekse Othodox bruiloften zijn mogelijk in de vele charmante en traditionele kapellen, bij sommige uiterst mooie stranden gelegen, of in een van de grotere 3 belangrijkste Orthodoxe Kerken in de stad Mykonos, of zelfs in een klooster.
Voor 'n Grieks-orthodox huwelijk zal een plaatselijke priester in het Grieks de ceremonie uit voeren. Beiden moeten gedoopt zijn in het Orthodoxe geloof.
De doop certificaten kunnen aangevraagd worden evenals een kerk certificaat. "n speciale toestemming moet worden verleend om 'n huwelijksdienst buiten te worden uitgevoerd.

Katholieke bruiloft is mogelijk op de katholieke kerk in de stad, maar moet wel goed van te voren georganiseerd worden, omdat de priester voor 2 eilanden en hij is niet altijd gemakkelijk beschikbaar.Doop en de bevestiging certificaten kunnen noodzakelijk zijn.
(Te innen bij uw pastoor thuis).

Een populaire vorm van bruiloft in het buitenland is het burgerlijk huwelijk. De burgerlijke ceremonie wordt uitgevoerd in het historische stadhuis,  een prachtig gebouw langs de waterkant (van maandag tot en met vrijdag)
Het certificaat is juridisch bindend in de hele wereld en heeft geen relatie met een religieus geloof, kan worden gevolgd door een romantische paardenkoets door de stad. (Hier de lijst van vereiste juridische documenten voor een burgerlijk huwelijk in Griekenland)

Een Symbolische Wedding, herhaling van beloften kan worden gehouden vooraan bij een orthodoxe kapel, op een mooi romantische strand, of naast een van de iconische windmolens.
Gay & lesbisch bruiloft kan ook uitgevoerd worden op een symbolische manier overal op het eiland ...
wedding
Ligging en keus voor: Receptie, Bruiloft Diner & Feest kunnen bij een versierd luxe hotel, een beroemde chef-kok's restaurant, een 5-sterren prive-villa, of traditioneel strand taverna, aan boord van een luxe motorjacht ...allemaal afhankelijk van uw eisen, aantal gasten, gekozen ligging op het eiland, seizoen van het jaar, nodige luxueuse instellingen: Mykonos Accommodation Center zal blij zijn om u rond het eiland te begeleiden en zal U helpen met het vinden van de beste oplossing voor uw speciale dag.

exterior-sea-view-villa6MAC zal speciale groep hotelprijs voorleggen en kan voor U 1 van de 15 luxe hotels (5 sterren) boeken, die bij de meest glamoureuze stranden te vinden zijn, of ook andere goede kwaliteit meer voordelige hotels en onderkomens aanbieden.
De hele groep uitgenodigden kan in een hotel verblijven, of kan gespreid worden over een groot aantal hotels of logies, met verschillende prijzen en ligging.
De naaste familie van bruid en bruidegom willen misschien in een van onze luxe villa's verbliven.
de selectie van luxe, high-class villa's met prive zwembad: exclusief, 5 sterren comfort, en volledig privaat.
Airbus in Greece Aegean AirlinesM.A.C. helpt U vluchten boeken uit het buitenland, hetzij directe vluchten & charters uit tal van Europese steden, of binnenlandse vluchten vanuit Athene.
We boeken ook ticketten voor alle boottypes in Griekenland.
air taxis
minibusHet is waarschijnlik nodig om auto, een stijlvolle limousine te huren, en misschien zelfs zijn bussen nodig voor het verplaatsen van uw gasten van hotel naar kerk of receptie .. wij helpen U bij het boeken van deze luxe auto's en jeeps, limousine ..
MAC helpt bij het boeken van de NEWste modellen en juiste auto type voor u: open dak cabrio, limousine, 40 zitplaatsen mercedes bussen allen met air-conditioning: hier zijn de online tarieven voor de zomer 2013. Speciale prijzen voor 5, 7 dagen of langer. Levering van auto of jeep zijn gratis bij vlieghaven, of 2 zeehavens.   Mykonos online bookings
Dodge-Nitro
Voor zo'n unieke belangrijke dag moeten alle details zeer serieus genomen worden: gelukkig waren die allen goed van tevoren gepland om meer elegantie en charme te brengen aan uw luxe en onvergetelijk huwelijk ceremonie & receptie: zoals - de uitnodigingen, bloemen & boeket, receptie decoratie, verlichting en muziek, gastronomisch menu, + bruidstaart, misschien zelks banket met kaarslicht, fotograaf met video filmen, plus fotosessies, kapper / make-up artist, kleine geschenkjes voor de gasten, en zelfs extra's zoals vuurwerk.
In het geval van een belangrijk bruiloft met 'n groot aantal uitgenodigden wordt een bruiloft coördinator ten zeerste aanbevolen.
wedding

 wedding
wedding wedding
phebusWij zorgen ook voor huwelijksreis voor het bruidspaar en kunnen excursies of cruises organizeen naar nabijgelegen eilanden: vooral interessant het overbekende archeologische Delos eiland & of Santorini het unieke gezonken eiland Atlantis.
Een jacht of cruise boot charter brengt uw bruiloft 'n heel uitzonderelijke toets: M.A.C. boekt voor u een romantische zeiljacht of een luxe cruise boot als de Grand Banks luxe motor cruise boot,
"Hercule Poirot" waar paasagiers 8-10 slapen kunnen , of ook de Phebus luxe "Kaiki" voor strandfeesten of barbecues..
grand banks luxury motor cruiser for hire on mykonos
last updated August 24th. 2016