UK u.s.a.
English
germany-flag
Deutsch
Italian-Flag
Italiano
france-flag
Francais
Spanish-Flag
Espanol
Greek-Flag
Ελληνικα
Russian-Flag
 Русский
Alvorens U uw reservering indient, is het belangrijk de volgende informatie te lezen en te accepteren.
Hoe te boeken, en een reservering te maken:
1.
Bekijk eerst goed alle soorten en kwaliteiten van logies en onderkomens, die wij in Mykonos en ergens anders aanbieden.
2. U kunt ons contacteren via onze website reserverings-formulier, per e-mail info@mykonos-accommodation.com
of per telefoon of fax: Tel: +30-2289023160 / 2289023408 of 2289028160 & Fax: 2289024137.
M.A.C. antwoordt U snel; normalerwijze binnen 24 uur.
Meer dan 120 hotel onderkomens en zelfverzorgings condos en eigendommen zijn beschikbaar in “real time” via onze real-time-bookings; onmiddellijke bevestiging gegarandeerd bij aanbetaling voor de reservering met kredietkaart.
3
. Een aanbetaling is noodzakelijk om de reservering te garanderen: zie verder
Hoe behandelt Mykonos Accommodation Center een reservering?
Alle prijzen zijn in Euro’s(€) en geldig op het moment van de reservering.
M.A.C. hanteert de officiële hoteltarieven, goedgekeurd door de Nationale Griekse Organisatie voor Toerisme. Hotelprijzen zijn vermeld in Euro en zijn inclusief ontbijt en alle (lokale) belastingen. Normalerwijze voegen wij de kosten van transport bij aankomst toe.
We geven de prijzen, als daarom wordt gevraagd, in de andere belangrijke geldwaarden, gebaseerd op de wisselkoers van de dag e.g. US$ en Pond Sterling
M.A.C. verkoopt de accommodatie op een basis van vooruitbetaling. Indien de beschikbaarheid door ons bevestigd is, normalerwijze binnen 48 uur, zullen wij u vragen een aanbetaling te regelen. U bent altijd in direct contact met Mykonos Accommodation Center (niet met de hotels en onderkomens).
ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN VOOR DE INDIVIDUELE REIZIGERS
Door middel van een 30% aanbetaling wordt een reservering gegarandeerd. Het resterende bedrag wordt normalerwijze een maand voor de aankomstdag overgemaakt en dit speciaal voor zelfverzorgings accommodaties). Voor laatste minuut boekingen is de volledige betaling vereist.
1. Voor de langere verblijven en/of voor grotere bedragen wordt u verzocht het geld over te maken per bank of elektronisch met SWIFT naar een van onze bankrekeningen welke verschillende vreemde geldwaarden accepteren.
Vermeld a.u.b. het NEWe internationale IBAN nummer (International Bank Account Number).
Alpha Bank (voorheen Credit Bank = Pisteos):
Matoyianni, 84600 Mykonos,
rekeningnummer: 621-015100-000899 (US $)  (IBAN= GR 62 0140 6210 6210 1510 0000 889)
rekeningnummer: 621-00200200-4463 (EURO) (IBAN= GR 35 0140 6210 6210 0200 2004 463)
(begunstigde :JOHN VAN LERBERGHE). Swift code (tracking number) CRBAGRAAXXX
National Bank of Greece, Fabrika/Agios Loukas Street, 84600 Mykonos (Ethniki):
rekeningnummer: 416-615393-32 (dit is een US $ rekening)  (IBAN GR 80 0010 4162 0000 4166 1539 332 )
rekeningnummer: 416-340203-78 (dit is een EURO rekening) (IBAN GR 88 0110 4160 0000 4163 4020 378 )
(begunstigde: John van Lerberghe & MYKONOS ACCOMMODATION CENTER)
Swift code (tracking number) ETHNGRAA voor Administration head office, 86 Eolous Str. Athens
2. U kunt ook gebruik maken van een bankcheque of een internationaal geldoverschrijvingsformulier, te zenden naar ons postadres per aangetekende brief of per koerierdienst (wij accepteren geen persoonlijke cheques).
3. Het gemakkelijkste en snelste bij een kort verblijf, kleinere bedragen en laatste minuut reservering is de betaling per creditcard.
U vindt hieronder ons fax-kredietkaart-formulier voor het geven van Uw toestemming.
Door ons geaccepteerde kredietkaarten zijn MasterCard, Visa, American Express, Eurocard, Diners, Maestro en Cirrus…

4. Of jullie kunnen uw reservatie met betaling regelen via ons "real-time boekingssyteem". Ook nog mogelijk via
VisaAmerican ExpressMaster CardDiners Club
Eenmaal Uw aanbetaling (of machtiging) ontvangen, of kredietkaartbetaling geautoriseerd, zenden wij U een fax (zelfde werkdag) met:
- een rekening met vermelding van de reservering(en), alle diensten en overige kosten,
- een hotelvoucher, dat u presenteert bij aankomst aan de receptie van Uw accommodatie.
Vanaf begin mei 2007 wordt een eenmalig bedrag van 15€ in rekening gebracht. Deze dekken de kosten gemaakt voor uw dossier: e-mails, faxen, telefoneren, bank- en kredietkaartkosten, postverkeer, kosten voor het bereiden van boot- en vliegtickets, plus alle eventuele kosten voor reserveringsveranderingen.
Voor boekingen van een korte periode van 1 of 2 dagen is een 10% toeslag van kracht.
Omdat er, helaas, niet genoeg taxi’s zijn op het eiland, raden wij onze gasten altijd aan een aankomsttransfer (shuttle) te regelen bij ons kantoor.
In het hoogseizoen (midden juni tot eind september) is het noodzakelijk een vervoer met klein busje/taxi bij aankomst te hebben De kosten voor een transfer vanaf de luchthaven of haven naar alle hotels, pensions, appartementen, huizen en villas bedraagt 8€ per persoon, enkele reis.
Vervoer bij het vertrek kan door ons geregeld worden.
MAC kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor niet volledige informatie inzake aankomst transfers of voor wijzigingen op het laatste moment en vertragingen.
Reizigers worden verzocht contact op te nemen met ons kantoor indien vervoer gewenst is. Aankomsten tussen 23:00 p.m. and 08.30 a.m.
kunnen alleen geaccepteerd worden voor hotels met eigen transfermogelijkheden. Kosten enkele reis 10€ per persoon.


Annuleringsvoorwaarden.
Annuleringen worden alleen schriftelijk geaccepteerd, via email of fax.
Algemene Regels:
- Bij annulatie tot 1 maand voor de aankomstdag worden geen annuleringskosten in rekening gebracht, alleen het bedrag van 15€ boekingskosten, als vergoeding voor de gemaakte administratiekosten.
- Bij annulatie van 1 maand tot 3 weken voor de aankomstdag wordt een som van 30% over het totale bedrag van de reservering in rekening gebracht.
- Bij annulatie van 3 tot 2 weken voor de aankomstdag wordt een som van 50% over het totale bedrag van de reservering in rekening gebracht.
- Voor een annulering ingediend minder dan 2 weken voor de aankomstdag, of een non-show’ (niet-aankomst op geplande/geboekte dag) of indien het aantal geboekte dagen ter plaatste verminderd wordt (zonder vooraf gemeld te zijn), wordt het totale bedrag van de reservering in rekening gebracht en is er geen enkele teruggave van geld is mogelijk.
M.A.C. zal te allen tijde, hierbij gebruikmakend van de goede contacten met accommodatie/hoteleigenaren, proberen de mogelijke annuleringskosten tot een minimum te beperken. Afhankelijk van accommodatie en eigenaar en het bedrag dat MAC in 
rekening gebracht wordt, indien mogelijk zullen wij tot teruggave van een bedrag overgaan.
Indien er sprake is van enigerlei klachten met betrekking tot onze services, verwachten wij de reiziger in persoon in ons kantoor in Mykonos stad.
Klachten ingediend na het vertrek van de reiziger, worden niet geaccepteerd

Wij raden al onze reizigers aan om in eigen land een reisverzekering af te sluiten, om verzekerd te zijn bij annuleringen en/of wijzigingen in de programma’s van vliegtuigen en/of boten, veroorzaakt door weersomstandigheden en/of stakingen.
Disclaimer
Mykonos Accommodation Center zelf is geen hotelier. Indien een boeking noodzakelijkerwijs, en buiten onze macht, gewijzigd moet worden, zal MAC alle noodzakelijke stappen ondernemen om een vervangende accommodatie aan te bieden van dezelfde kwaliteit en situering.
MAC kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de acties en daden van welke hoteliers en/of eigenaren van accommodaties dan ook.
MAC kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enig verlies of schade veroorzaakt door redenen die buiten onze macht liggen (’force majeure’) zoals :
stormen, vuur, vloedgolven, stakingen, burgerlijke onrust enz. MAC heeft getracht zo accuraat mogelijke informatie te verstrekken met betrekking tot prijzen, tijdschema’s en andere verzamelde informatie. Echter, MAC kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enigerlei fouten, prijswijzigingen en omissies enz. MAC behoudt zich het recht voor om ten alle tijde de geadverteerde prijzen te wijzigingen, zonder enige notitie vooraf. 
MYKONOS ACCOMMODATION CENTER

Enoplon Dynameon 10 (eerste verdieping)
Aan het einde van Matoyianni (hoofdstraat)- Mykonos   
Postadres: P.O. Box 58 - 84600 Mykonos-Griekenland
Tel: +30-2289023160 of2289023408 of 2289028160
& Fax: +30-2289024137
e-mail adres: info@mykonos-accommodation.com
 hatta_logoastaeot igltafbgoogle Google
Map
M.A.C.
twitter MAC logo pinterest   youtube logo credit cardmeteotrusttrust
 
 Copyright © Mykonos Accommodation Center 1996-2016. All Rights Reserved.