UK u.s.a.
English 

German-Flag
Deutsch

France-Flag
Francais

Nethland-Flag
Nederlands
Italian-Flag
Italiano
Russian-Flag
 Русский
Greek-Flag
Ελληνικα
Spanish-Flag
Espanol
the real 2013 video trailer of the 2013 festivalHet is duidelijk dat XLSior Mykonos het gay festival in de mode is,dat het anders is en dat alle gay reizigers het willen proberen. Het is nu vier jaar geleden dat de makers het idee hadden om de XLSior Mykonos, een luxe festival aan te bieden dat vriendelijker, vrolijker en meer exclusief was dan de bestaande feesten in het homo-circuit.
De XLSior festival trekt jongens aan van over de hele wereld om plezier te hebben in een prettige vakantie omgeving dankzij een programme met top bekende gay-scene kunstenaars en adembenemende bijna alle open-air dans feesten.
De XLSior sinds vele jaren een uniek festival combineert kwaliteit clubbing met Mykonos authentieke charme en de mooiste stranden in de Middellandse Zee.
De organisatoren verwachten ongeveer 30.000 deelnemers voor deze vijfde editie in 2013!
En helemaal geen hetzelfde Progamma!
Hun motto spreekt voor zich: "Nog een spannende ervaring elk jaar."
cliccate qui for video in larger dimensions
program xlsior festival mykonos

De prijzen voor de verschillende feesten zijn net gepubliceerd; Deep, 35 €, WE: vóór 22.00 45 € na 55 €, Masterbeat: 35 €,Oranje 35 €, Main: 45 €, Beach 45 €, en Gigolo: 30 €.

Woensdag 21 augustus 's avonds om23.45 Uur: Deep Party met DJ Dani Toro, Carlos Gallardo + David Leroy in een gloedNEWe club direct uitzicht op Paradise Beach.

Donderdag 22 augustus: bij Cavo Paradiso beste club op het eiland: (gerangschikt in de wereld top-10) vanaf 20:00 namiddag voor een 12H non stop WE Feest van de avond tot zonsopgang! met DJ Manuel de Diego, + Sr.Edu + SAP + Nick A

Vrijdagavond 23 augustus: vanaf 18.00UUr show op het prachtige terras van het hotel Elysium, het eiland gay bekennste trefpunt: Masterbeat party met DJ Brett Henrichsen + Oliver M

Vrijdag 23 augustus: "Orange After Hours" begint 1 uur in de nacht in Space Club hartje van de stad. met DJ Aron & Fat Tony + Rafha Madrid.

Zaterdagavond 24 augustus vanaf 23.45Uur: XLSior Main Party in Cavo Paradiso met DJ Paulo + Dani Toro + SAP + Nick A + Live Act Soraya Nao

Zondagmiddag 25 augustus: Beach Party op de prachtige Elia, homo-strand van het eiland, met een grote tent direkt op het zand met DJ Offer Nissim + Dani Toro + Noor Q + Live Act Nalaya.Begint om 18.00 Uur

Zondag: afterparty door Gigolo rechtstreeks uit Londen gezonden: met DJ GSP + Enrico Arghentini + Oliver M. vanaf Een uur 'smorgens in 'n Complex met zwembad op de weg naar het dorp Ano Mera.

Het Mykonos XLSior slogan voor 2013: "Iets buitengewone wacht op u: kiest gewoon de juiste plek voor uw zomervakantie '.!
Mykonos Accommodation Center is het gay-friendly agentschap op het eiland: MAC is lid van: IGLTA (International Gay & Lesbian Travel Association) sinds 1996 en ondersteunt alle gay evenementen op het eiland.

het Mykonos Accommodation Center organiseert uw kamerreservatie en biedt de pas voor alle feesten. Een speciale 5 tot 10% korting op wordt aangeboden voor boekingen bevestigd tot midden Juli bij alle gay & gay-friendly hotels voor een verblijf van minimaal 5 nachten.
Klik hier voor de meest recente lijst van beschikbaarheid!


M.A.C. de Mykonos gay friendly reservering & reisbureau heeft de grootste keuze aan accommodatie van hoge kwaliteit en zal kamers boeken in de beroemde gay hotels (zie hieronder)
+ ook bij alle homo vriendelijke Mykonos logies.
Jammer genoeg zijn de bekende gay hotels zoals de Elysium, Geranium en onze Town Suites voledig geboekt voor deze periode.
M.A.C organiseert voor u 2 speciale gay cruises naar de eilanden Delos & Rhenia op 21 en 23 Augustus: een leuke cruise met rijke lunch!

Klik hier voor alle algemene informatie over homo-vriendelijk eiland Mykonos.

MAC helpt u met hotelreserveringen en reizen
voor de andere eilanden in de buurt Mykonos, en ook in Athene en de rest van Griekenland: klik hier voor gay friendly Griekenland.Mykonos Accommodation Center
het gay vriendelijk reisbureau:
Enoplon Dynameon 10 (1ste verdieping)
aan het einde van Matoyianni (hoofdstraat) - Mykonos
Adres: P.O. Box 58 - 84600 Mykonos - GRIEKENLAND
Tel.: +30 -22890-23160/2289023408/22899028160. Fax: 22890-24137.
e-mail adres: gay@mykonos-accommodation.com

Om ons gemakkelijk te vinden gebruik de NEWe Kaart van de Stad Mykonos.


XLSIOR PAS voor 2013

▶ XLSIOR PASS: 199 euro + 3,5 euro kosten bij aankoop via XLsior website
▶ XLSIOR VIP PASS: 379 euro + 3,5 euro kosten
▶ Totaal Deur Prijzen alle 7 Feesten: 280 euro

Ons bureau "Mykonos Accommodation Center" brengt een speciale aanbieding aan onze klanten van 194 Euro en geen web-fee. (Voor standaard-pas en 369 euro  voor de VIP-pas)
De festival armbanden zijn beschikbaar op ons kantoor en je hoeft niet aan te schuiven bij de feesten ingang!
-Volledige vooruit-betaling is noodzakeling door bank overschrijving or met credit-card
.

De XLSIOR PASS verleent u:
• direkte ingang en U vermijd de wachtrij voor het kopen van uw tickets
• Gegarandeerde FULL-TOEGANG tot ALLE XLSIOR evenementen (Toegang, zelfs als het evenement uitverkocht is)
• voodeel van 80 euro voor XLSIOR PASS.
De VIP XLSIOR PASS (officiële prijs 379 euro + 3,5 euro) verleent u:
• direkte ingang en U vermijd de wachtrij voor het kopen van uw tickets
• Gegarandeerde FULL-TOEGANG tot ALLE XLSIOR evenementen (Toegang, zelfs als het evenement uitverkocht is)
• Toegang tot VIP-gebieden
• en speciale privileges in deze VIP-gebieden zoals verse vruchten op de VIP-tafel, plus hier kunt U de kunstenaars ontmoeten.
• XLSIOR T-shirt Special Edition 2013

HOE JE XLSIOR PASS OPHAALT: in ons reis bureau op Mykonos, zie kaart.

TICKETS VERKOOP aan de ingang:
- Totaal Deur Prijzen (in Mykonos) - 205 €
- Als u meer "laaste minuut aankoop" type bent, zult u de ingangskaarten bij elke club moeten aankopen.
- In dat geval XLSIOR raadt u sterk aan om vroeg naar de club komen omdat de capaciteit voor elk feest beperkt is en XLSIOR kan niet instaan voor de toegang van de niet pashouders.
ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE XLSIOR PASS
- De PASS polsband is persoonlijk en niet opNEW verkoopbaar. U moet het behouden tijdens de volledige periode van het festival. Als het breekt of U verliest het wordt de polsband automatisch ongeldig en u zult niet in staat zijn om toegang te verkrijgen voor enig feest.
- De houder van 'n polsband heeft dezelfde verplichting en moet dezelfde regels respecteren als de andere gasten van het festival.
- XLSIOR behoudt zich het recht voor om de full-toegangspas te annuleren en kan toegang weigeren tot iedereen die een ongepast gedrag tijdens het festival heeft.
deep party xlsior festival mykonos august 21 ole party mykonos gay festival xlsior orange party space mykonos gay festival xlsior masterbeat party mykonos xlsior gay festival xlsior main gay party mykonos cavo paradiso elia beach mykonos gay party xlsior gigolo after party mykonos gay xlsior festival
XLSIOR MYKONOS is het meest exclusieve Internationaal Gay vrije-tijd Festival, gelanceerd in september 2009 op het beroemde eiland Mykonos.
Met een sterke internationale dimensie, verwelkomt het Festival meer dan 22.000 Gay reizigers van over de hele wereld.
U kunt verwachten de heetste jongens in de wereld te ontmoeten!
XLSIOR is fantastisch gegroeid binnen deze 3 jaar doordat ze een exclusieve vakantiebestemming combineert met een mind-blowing Dans Festival.

De unieke Mykonos zomerse sfeer met de mooiste mediterrane stranden brengt u op een Gay Paradijs en waar U van de beste feesten en kunstenaars genieten kunt, gehost in uitstekende zalen zoals nergens anders.

Klik hier voor foto's & video's
van de vele festiviteiten in de 2012 XLSIOR festival
xlsior gay international festival on Mykonos august 2013
                               
MYKONOS ACCOMMODATION CENTER the gay friendly agency
Enoplon Dynameon No 10 (upper floor)
(end Matoyianni Street : main street)
Postal Address: P.O. Box 58 - 84600 Mykonos - GREECE
Tel: +30-2289023160 or 2289023408 or 2289028160. Fax: 2289024137.
E-mail :
gay-accommodation@mykonos-accommodation.com

 
Last update June 15th. 2013