English

Deutsch

Francais

Italiano

 Русский

Ελληνικα

Espanol

Chinese

中国语文
 
日本語
 

Portugues

اللغة العربية
Arabic

Türkçe
Mykonos is een van de meest bekende en succesvolle toeristische eilanden in de wereld; deze beroemde kosmopolitische bestemming met belangrijke up-market en moderne faciliteiten, verwelkomt talloze veeleisende toeristen en vaste bezoekers van over de hele wereld.

Mykonos had een zeer succesvolle zomer en het eiland was in 2016 vol van midden juli tot begin september! Veel vaste bezoekers en toeristen van overal hebben de kans niet gehad de kans om tijdens het hoogseizoen te verblijven.

Gelieve dus nu te Boeken waar er nog de grootste keuze bestaat aan beschikbaar kwaliteit hotels en alle types vakantiewoningen. MAC zal ook regelmatig onze website met de nieuwste hotels, appartementsgroepen en studio's aanbieden om U zo onze grootste keuze van hoogwaardige accommodatie te laten zien.

 


cavo-tagoo-night
Blader door alle soorten accommodatie en verblijf op Mykonos: hotels, pensions, vakantiehuizen / villa's, appartementen en self-catering studio's, en boek met onze online "real time" boekingssysteem dat direct uw reservering bevestigt bij betaling per creditcard. 

link to all Mykonos Villas reservations & rentals
Selektie van luxe, topklasse villas met privé zwembad :over het hele eiland zijn er exclusieve, luxe vrijstaande villa's in alle maten en soorten, ook in top hotel resorts en condos. Prijs per eenheid is inclusief alle kosten en lasten (water, elektriciteit, beddengoed en handdoeken, schoonmaak, lokale belastingen en BTW + bijstand bij aankomst en transfert naar de villa).

tickets online for all ships in Greece
Boek uw boot
tickets voor alle boottypes in Griekenland: veerboten, catamarans, speedboten
.


Klik hier voor onze andere reis services: excursies en cruises rondom Mykonos & Delos..en meer), autoverhuur, vliegbiljetten (nationaal en internationaal), algemene toeristische informatie en wat te doen op het eiland

mykonos town suites common courtyard
M.A.C. beveelt van harte aan de in 2017 kompleet gerenoveerde & nieuw gemeubileerde  "Town Suites" (studio's en appartementen in Mykonos-stad):
redelijk geprijsde topkwaliteit accommodatie.


Homovriendelijk Mykonos:
exciting holiday spot. Bekijk onze lijst aanbevolen gay logies (Elysium, Geranium & de charmante Town Suites) + alle  gay-vriendelijke hotels & verblijven. MAC is lid van M.A.C. is a member of gay IGLTA organization . Zie ook onze algemene gay vriendelijk info, en voor 2016 verwachten we een zeer drukke zomer met in augustus het  gay internationaal XLSIOR festival    + gay cruise op Vrijdag 19 Augustus.

spa
Luxe Mykonos:
Selecteer de diensten en voorzieningen van hoge kwaliteit  die u nodig hebt en geniet van een onvergetelijke vakantie op Mykonos!  Van 5 sterren hotels, luxe villa's en jachten, VIP lucht-taxi service, spa & Thalassa-therapieën, chef diensten en gastronomische restaurants: Mykonos heeft het allemaal!MAC biedt u all beste reisdiensten voor de veeleisende & VIP bezoekers. 

targa 
Private yacht rental:
Huren van privé jacht :
Voel de vreugde van een hele-daagse cruise rondom Mykonos, Delos en omliggende leine eilanden, naar verborgen grotten en ongebaande stranden met kristalhelder water.
Een reis die U kan brengen naar Paros, Naxos, Tinos of zelfs tot in Santorini.

citation v ultra
Private Air Taxi
Privaat Air Taxi
VIP-diensten, Helikopter & Jet bevrachting van en naar het eiland Mykonos en andere luchthavens in Griekenland of buurlanden.
MAC zal de juiste type vliegtuig, beste tarieven en oplossingen kiezen voor al uw vakantie reizen en zakelijke behoeften.

santorini view
Klik hier voor de inhoudspagina van: onze reservaties in de rest van Griekenland; inbegrepen de in de omgeving liggende eilanden van de Cyclades (Santorini, Paros, Naxos), plus links naar alle aanbevolen onderkomens in de Egeïsche Zee, Athene en op het vaste land.
cliccate qui for large map of mykonos
Road map of Mykonos Island
MYKONOS ACCOMMODATION CENTER
Enoplon Dynameon 10 (eerste verdieping)
aan het einde van Matoyianni (de hoofdstraat)- Mykonos
Post Adres: P. O. Box 58 - 84600 Mykonos - Griekenland
Telefoon: +30-22890-23160 of 2289023408 of 2289028160 &
Fax: 22890-24137
werkuren in de winter: elk dag behalve Zondag van 09.00 tot 21.00.
e-mail adres: info@mykonos-accommodation.com

 

Sky Map Greece detailed Mykonos town street map with permission & copyrighted
Om ons reisbureau makkelijk te vinden
klik hier voor 'n uitgebreide kaart aan
van de stad Mykonos (Chora).

Zie ook onze Privacy Policy, werk aanbiedingen, komplete inhoudstafel & aanbevolen websites, + uniek Mykonos Town complex te koop!
SSL Certificates
laatst bijgewerkt 20/05/2016.
 hatta_logoastaeot igltafbgoogle Google
Map
M.A.C.
twitter MAC logo pinterest   youtube logo credit cardmeteo
 
 Copyright © Mykonos Accommodation Center 1996-2016. All Rights Reserved.